spe

SPECIALSERVICE

stub
Rodfræsning
flis
Flishugning
streg

Specialservice

Hos Top Træfældning APS, tilbyder vi en række forskellige special ydelser, herunder bla. flishugning og stubfræsning.

Det er vigtigt for os, at arbejdet udføres i henhold til sikkerhedsmæssige bestemmelser og retningslinjer, og vi tager derfor de nødvendige forholdsregler for at beskytte omkringliggende natur og bygninger.

df
streg

Rodfræsning

stub

Stubfræsning er en hurtig og effektiv måde at fjerne stubbe og rødder fra alle slags træer, buske, hække og lignende. Stubfræseren skærer den gamle stub i småstykker og efterlader blot et mindre hul og en bunke træflis.

Når træet er fældet, står stubben tilbage. Vi tilbyder stubfræsning, så du kan springe den langsommelige nedbrydningsproces over. Hvis du planlægger anlægsarbejde, hvor træet stod, kan du gå i gang med det samme. Stubfræsning udføres med en stubfræser, der effektivt fjerner træstub og rødder fra et fældet træ. Stubfræseren kan stikke 20-30 cm ned i jorden, det kræver dog at der er minst en åbning på 90 cm for at stupfræseren kan komme i haven.

Kontakt os nedenfor, for et udforpligtende tilbud.

streg

Flishugning

Vi tilbyder flisning af grene og kvas, som afslutning og oprydning efter fældning og beskæring.

Flisning af grene betyder en besparelse med hensyn til borttransport af grene, og flisen kan desuden bruges til afdækning af jordbunden i bede, rundt buske og andre steder, hvor man vil begrænse ukrudt.

Flishugning er belejligt, når der ryddes større områder med bevoksning. Flishugningen betyder nemlig, at man er fri for at håndtere og transportere tunge, biologiske materialer. Træfældning APS hugger grene og træstammer til træflis, som herefter kan anvendes til havens bede. Vi handler også med flis, rundtræ, kævler og tømmer, og vi afsætter gerne træflis til varmeværker eller ridebaner. Hvis du har en flishugningsopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

top